Om oss

JAN SAKSHAUG SPORT AS – LITT HISTORIE

Forretningen har nå vært i virksomhet i nåværende form og på nåværende adresse helt siden 1959.  Gjennom 3 generasjoner og 50 års drift har vi stått til tjeneste for jegere, fiskere og friluftsfolk.  Firmaet har for øvrig vært i drift som mekanisk verksted, med bl.a. produksjon av egne sykler, siden 1930-tallet - ytterligere en generasjon tilbake i tid.  Med andre ord et firma som kan vise tilbake til lang fartstid og med rike tradisjoner i trøndersk næringsliv.


Forretningen ble nyoppusset foran vårt 50 års jubileum, og fremstår nå som en moderne og tidsriktig faghandel.  Vi har lagt stor vekt på å ha et rikt vareutvalg presentert i et trivelig butikkmiljø.  Kvalitetsvarer, samt det å ha en kunnskapsrik og trivelig betjening er også svært viktige verdier for oss.

Vår besøksadresse er Søndregata 4, 7500 Stjørdal
Kartbeskrivelse

 
JAN SAKSHAUG
Daglig leder som overtok driften av familiebedriften i 2004. Jan har stor kompetanse på produkter for fluefiske, friluftsliv og skiutstyr.  Har en 2. plass i NM i fluekasting fra 1995, er en ivrig sportsfisker og fluebinder, og tilbringer mye av fritiden ved Stjørdalselvas bredd.
 
Kontakt:
Tlf: 959 41 727
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
JOHN SAKSHAUG
Senior, som har vært i butikken siden oppstarten i 1959, og daglig leder fra 1963 til 2004.  Aktiv jeger, fisker og friluftsmann som er meget godt kjent i den Trønderske Fjellheimen.  Nå som han har overdratt driften til neste generasjon, nyter han tiden som deltids pensjonist og sesongmedarbeider.
 
 
JO KRISTIANSEN
Butikkens altmuligmann og NK, med bred kompetanse på mange felt.  Har arbeidet i butikken siden 1986 og har svært mange års erfaring som kundebehandler. Jo har spisskompetanse på fluefiske, kystmeite (surf casting), GPS, våpen, og er for øvrig en allsidig friluftsmann.  Mye av fritiden tilbringes på jakt etter laksen i Stjørdalselva, men han er også en svært ivrig og dyktig golfspiller.
 
Kontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
TOMMY NILSEN FONN
Startet som lærling i butikkfaget hos oss i 2007. En ung, kvikk og munter kar som alltid stiller opp til det beste for våre kunder.  Han er en ivrig sportsfisker, og har etter hvert fått stor innsikt i det meste av utstyr for jakt, fiske, ski og friluft. Tommy er også fagmann på toppturski.
 
Kontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.