Om oss

JAN SAKSHAUG SPORT AS – LITT HISTORIE

Forretningen har nå vært i virksomhet i nåværende form og på nåværende adresse helt siden 1959.  Gjennom 3 generasjoner og 50 års drift har vi stått til tjeneste for jegere, fiskere og friluftsfolk.  Firmaet har for øvrig vært i drift som mekanisk verksted, med bl.a. produksjon av egne sykler, siden 1930-tallet - ytterligere en generasjon tilbake i tid.  Med andre ord et firma som kan vise tilbake til lang fartstid og med rike tradisjoner i trøndersk næringsliv.


Forretningen ble nyoppusset foran vårt 50 års jubileum, og fremstår nå som en moderne og tidsriktig faghandel.  Vi har lagt stor vekt på å ha et rikt vareutvalg presentert i et trivelig butikkmiljø.  Kvalitetsvarer, samt det å ha en kunnskapsrik og trivelig betjening er også svært viktige verdier for oss.

Vår besøksadresse er Søndregata 4, 7500 Stjørdal
Kartbeskrivelse

 
JAN SAKSHAUG
Daglig leder som overtok driften av familiebedriften i 2004. Jan har stor kompetanse på produkter for fluefiske, friluftsliv og skiutstyr.  Har en 2. plass i NM i fluekasting fra 1995, er en ivrig sportsfisker og fluebinder, og tilbringer mye av fritiden ved Stjørdalselvas bredd.
 
Kontakt:
Tlf: 959 41 727
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
JOHN SAKSHAUG
Senior, som har vært i butikken siden oppstarten i 1959, og daglig leder fra 1963 til 2004.  Aktiv jeger, fisker og friluftsmann som er meget godt kjent i den Trønderske Fjellheimen.  Nå som han har overdratt driften til neste generasjon, nyter han tiden som deltids pensjonist og sesongmedarbeider.
  
 
TOMMY NILSEN FONN
Startet som lærling i butikkfaget hos oss i 2007. En ung, kvikk og munter kar som alltid stiller opp til det beste for våre kunder.  Han er en ivrig sportsfisker, og har etter hvert fått stor innsikt i det meste av utstyr for jakt, fiske, ski og friluft. Tommy er også fagmann på toppturski.
 
Kontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.